(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Mleté maso v zelných listech
Potřebné ingredience
500 g mletého masa, 8 velkých zelných listů, 2 rohlíky, pepř, sůl.
Postup přípravy
Zelné listy vaříme ve slané vodě doměkka, nesmí se trhat. Mleté maso osolíme, opepříme podle chuti, přidáme v mléce namočené rohlíky (nakrájené na kostičky) a promícháme. Naplníme zelné listy a ovážeme nití do válečku. Pečeme ve vymazané zapékací míse za mírného podlévání vodou doměkka. Válečky mají mít slabě karamelovou barvu. Na talíři je poléváme rozškvařenou slaninou, podáváme s hlávkovým salátem a vychlazeným pivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé